Egyedi lámpagyártás

Lépésről lépésre

Cégünk fő célja – melyet a gyártás összes fázisában szem előtt tartunk -, hogy a megrendelőink elégedettsége hosszú távú legyen. Ez a szempont – amelyre minden körülmények között a legnagyobb hangsúlyt helyezzük – sokrétű, komplex feladatként adódik minden egyes projekt esetében. 

Felmérés

Első lépésként fel kell mérnünk az igényeket és össze kell hangolnunk az adottságokkal. Ilyenkor tehát a fő kérdések a következők:

  • Hova kerül?
  • Mi a célja?
  • Van-e valamilyen különleges kikötés, amit semmiképpen sem, vagy amit mindenképpen szeretne a megrendelő?
  • Vannak-e speciális körülmények, tényezők?

Néha a kedves vevőink pontos elképzeléssel érkeznek, mégsem hagyható ki ez a fázis, hiszen megesik, hogy a tér nagyságához, esetleg jellegéhez kapacitásában, méreteiben, anyagát vagy védettségét tekintve nem ajánlott, vagy egyenesen nem alkalmas az adott világítótest a kívánt funkció kifogástalan betöltésére.

Tervezés és Árajánlat

Második lépésként elkészítjük az árat, vagy árakat, ami – a lámpához hasonlóan – egyedi, a megrendelő igényeire szabott.  Egy világítótestre adott esetben többféle kalkulációt is végzünk, hiszen a különféle anyaghasználat, a más-más technikai megoldások költsége eltérő. Ilyen módon magát az árat is a megrendelőinkre szabjuk.

Gyártás

A harmadik lépés maga a gyártás. (Nagyobb projektek esetében ezt a fázist még megelőzi a mintadarab készítése.) Alapvetően arra törekszünk, hogy minden anyagot, szolgáltatást Magyarországon, magyar gyártóktól – lévén mi magunk is azok vagyunk – , kereskedőktől vásároljunk meg, vegyünk igénybe. Mindemellett az olyan termékek esetében, amelyek itthon nem, vagy nem megfelelő minőségben érhetőek el, olyan külföldi gyártóktól szerezzük be, akik a világítástechnika világszerte elismert szakértői. A minőségben nem ismerünk megalkuvást. Műhelyünk ars poeticája: „Úgy csináljuk, hogy többé ne lássuk” – azaz, soha ne hozzák vissza garanciális javításra.

“Bónusz”

A negyedik lépés – úgymond – „bónusz” fázis, ami tulajdonképpen párhuzamosan fut végig a gyártási folyamattal, de nem kötődik szorosan véve hozzá. Megrendelőink ugyanis gyakran fordulnak hozzánk tanácsért – az olyan kisebb kérdésektől kezdve, hogy milyen márkájú izzót vegyenek, az olyan nagyobb volumenű problémákig, hogy hogyan rögzítsék az adott világítótestet. Minden esetben igyekszünk a lehető legjobb tanácsokkal, észrevételekkel segíteni megrendelőinket.

Egyedi lámpagyártás terv alapján

Waberer’s Club Hotel, Balatonvilágos – Terv

Waberer’s Club Hotel, Balatonvilágos – Kész munka

Majláth-Palota, Budapest – Terv

Majláth-Palota, Budapest – Kész munka

Food Fusion, Budapest – Terv

Food Fusion, Budapest – Kész munka

Princess Pékség, Budapest – Terv

Princess Pékség, Budapest – Kész munka

Egyedi világítást szeretne?

Call Now Button