Széchenyi-Plusz

Támogatás

• a kedvezményezett neve : Úri Lux Kft.
• a projekt címe: GINOP Plusz-1.2.2-22 Technológiai Korszerűsítés és Kapacitásbővítő Beruházás az Úri Lux Kft.-nél
• a szerződött támogatás összege: 9.999.999 Ft
• a támogatás mértéke (%-ban), 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

Az Úri Lux Kft. 2009 óta foglalkozik elsődlegesen egyedi kül- és beltéri lámpák gyártásával, rendszerint dizájnerek és tervezők által elképzelet világítótesteket készít kis szériában. Jelen projekt elsődleges célja a vállalkozás gyártói tevékenységének fejlesztése új, modern eszközök segítségével, valamint a cég telephelyének energetikai korszerűsítése a nyílászárók cseréjével.

A vállalkozás a GINOP Plusz-1.2.2-22 konstrukció keretében 1 db FMW-1000 Raycus 2kW lézeres hegesztő, 1db SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA tablet és 1db ACER Nitro 5 AN517 laptop beszerzésére, továbbá a cég telephelyén a nyílászárók cseréjére, valamint a projekthez kapcsolódó közvetett tevékenységek megvalósítására nyert el támogatást. A projekt megvalósítása révén a vállalkozás versenyképesebb árakon tud dolgozni az anyagvastagság csökkenése miatt, emellett esztétikusabb termékeket állíthat elő, valamint az ezekhez kapcsolódó tervezési és adminisztratív munkák is hatékonyabbá váltak.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.2-22 pályázati konstrukció keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 9,99 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 14,28 millió Forint értékű beruházása megvalósításához. A fejlesztés eredményeként a cég versenyképesebb árakon, esztétikusabb termékek tud előállítani. A beruházás eredményeként javult az Úri Lux Kft. hatékonysága, erősödött gazdasági stabilitása, ezáltal piaci pozíciója is javult. A fejlesztés a cég úri telephelyén valósult meg.

• a projekt befejezése: 2023.03.17.
• projekt azonosító száma:GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01823

 

Széchenyi-Plusz