Széchenyi-Plusz

Támogatás

• a kedvezményezett neve : Úri Lux Kft.
• a projekt címe: GINOP Plusz-1.2.2-22 Technológiai Korszerűsítés és Kapacitásbővítő Beruházás az Úri Lux Kft.-nél
• a szerződött támogatás összege: 9.999.999 Ft 
• a támogatás mértéke (%-ban), 70%

A projekt tartalmának bemutatása: 

Az Úri Lux Kft. 2009 óta foglalkozik elsődlegesen egyedi kül- és beltéri lámpák gyártásával, rendszerint dizájnerek és tervezők által elképzelet világítótesteket készít kis szériában. Jelen projekt elsődleges célja a vállalkozás gyártói tevékenységének fejlesztése új, modern eszközök segítségével, valamint a cég telephelyének energetikai korszerűsítése a nyílászárók cseréjével.

A vállalkozás a GINOP Plusz-1.2.2-22 konstrukció keretében 1 db FMW-1000 Raycus 2kW lézeres hegesztő, 1db SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA tablet és 1db Lenovo Legion 5 laptop beszerzésére, továbbá a cég telephelyén a nyílászárók cseréjére, valamint a projekthez kapcsolódó közvetett tevékenységek megvalósítására nyert el támogatást. A projekt megvalósítása révén a vállalkozás versenyképesebb árakon tud majd dolgozni az anyagvastagság csökkenése miatt, emellett esztétikusabb termékek előállítására lesz képes, valamint az ezekhez kapcsolódó tervezési és adminisztratív munkák is hatékonyabbá válnak.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.2-22 pályázati konstrukció keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 9,99 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 14,28 millió Forint értékű beruházása megvalósításához. A fejlesztés eredményeként a cég versenyképesebb árakon, esztétikusabb termékek előállítására lesz képes. A beruházás eredményeként javul az Úri Lux Kft. hatékonysága, erősödik gazdasági stabilitása, ezáltal piaci pozíciója is javul.  A fejlesztés a cég úri telephelyén valósul meg. 

• a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2023.10.30.
• projekt azonosító száma:GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01823
• a honlapon a projekt tartalmát min. 5-6 mondatban bemutatni.

——————–

Jelenleg az eszközök beszerzése zajlik.

Széchenyi-Plusz